“Fall in love with caring for yourself.
Body, Mind and Spirit”

Lichaams- en haarverzorging

Jezelf lekker verwennen en verzorgen. Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod aan topmerken.

Avène

Lichaams-haarverzorging

Avene heeft naast het leuke gamma om jezelf mee te verwennen ook een reeks producten speciaal voor de probleemhuid. De producten zijn op basis van thermaal water hetgeen zeer geschikt is voor de gevoelige huid en verminderen ongewenste effecten van behandelingen tegen kanker.
www.eau-thermale-avene.be

Louis Widmer

Lichaams-haarverzorging2

Louis-widmer biedt doeltreffende verzorgingen aan die uitstekend door de huid worden verdragen. Van je huid reinigen en verzorgen in de ochtend t.e.m. een goede nachtverzorging bij het slaapritueel. Zeker de moeite waard om ze te komen ontdekken.
www.louis-widmer.be

Eucerin

Lichaams-haarverzorging3

Eucerin, een merk aanbevolen door dermatologen, ondersteunt en herstelt de huid tegen invloeden van buitenaf. Voor de meest voorkomende problemen (acné, droge huid …) heeft Eucerin dé oplossing, alsook een gamma kwalitatieve zonneproducten.
www.nl.eucerin.be

Jowae

Lichaams-haarverzorging4

Gestrest door een hels levensritme heeft de huid het moeilijk om haar evenwicht in stand te houden. Om je huid te beschermen bevat dit Koreaans gamma producten een hoog gehalte aan antioxidanten! Het gamma is opgebouwd uit 4 fundamentele stappen; reinigen, voorbereiden, activeren en corrigeren.
www.jowae.be

La Roche Posay

Ontwerp zonder titel-13

La Roche-Posay is een luxe beautymerk uit de gelijknamige plaats in West-Frankrijk. Al meer dan dertig jaar worden hier hoogwaardige huidverzorgingsproducten gemaakt op basis van het lokale bronwater. La Roche-Posay werkt daarbij samen met duizenden dermatologen om voor zelfs de meest gevoelige huid een unieke en doeltreffende verzorging te ontwikkelen. Omdat La Roche-Posay producten ontwikkeld worden in een intensieve samenwerking met dermatologen over de hele wereld, zijn schadelijke ingrediënten niet aanwezig. Alle producten zijn ongeparfumeerd en vaak parabenvrij.

www.larocheposay.be

Lierac

Lierac

De Laboratoria LIERAC streven ernaar om steeds het beste aan te bieden om de onsierlijke tekenen van veroudering op gezicht en lichaam duurzaam een halt toe te roepen. Lierac begeleid je dag na dag, zodat je je perfect mooi en goed voelt en blijft voelen. De high-tech anti-aging verzorgingen bieden de huid op elke leeftijd een specifiek en efficiënt antwoord in de vorm van haute couture-texturen met delicate parfums.
www.lierac.be

Bioderma

Bioderma

Met als doel de natuurlijke biologische mechanismen van de huid te imiteren, focust het gamma producten te ontwikkelen die enkel het strikt noodzakelijke bevatten. Afhankelijk van het huidprobleem gaan de producten van Bioderma de natuurlijke huidprocessen beschermen, activeren en herstellen. Bioderma heeft een absolute vereiste: maximale tolerantie voor elk huidtype en elke pathologie.
www.bioderma.be

OY Care

Ontwerp zonder titel-14

Onze 2 revolutionaire producten pakken zweetgeur definitief aan.
De Oy Deo Wash en Oy Deo Scrub zijn geen douchegels, maar een zeep die je voor het douchen aanbrengt. Ze dragen bij tot een gezonde huid en zorgen voor een heerlijk verzorgd en zalig fris gevoel, de hele dag door.
www.oycare.be

Furterer

Lichaams-haarverzorging11

Deze haarproducten zijn samengesteld op basis van 100% etherische oliën en plantenextracten. Het gamma omvat specifieke producten voor problemen als haaruitval, vet haar, roos, … . Maar ook verzorgende en zonbeschermende producten behoren tot het gamma. Kom het hier ontdekken!
www.renefurterer.com

Fillerina

Fillerina

Fillerina® is een revolutionaire, no-needle, dermo-cosmetische filler voor thuis gebruik. Dankzij de combinatie van 6 verschillende hyaluronzuren en de unieke precisie applicator, laat Fillerina® grote hoeveelheden hyaluronzuur diep in de huidlagen doordringen en doet rimpels vervagen.
www.fillerina.be