“Your health is an investment, not an expense. So invest consciously”

Advies

Heb je een vraag? Stel ze ons! We begeleiden je graag op weg naar gezondheid.

Medicatie-begeleiding | huisapotheker

Chronische patiënten kunnen vanaf nu een huisapotheker kiezen die voor hen een medicatieschema maakt. Wanneer het RIZIV beslist of je in aanmerking komt voor deze dienst dan is deze gratis. Maar ook voor andere patiënten staan we klaar; wij zoeken voor je uit als iets ontbreekt in het medicatieschema, werken nauw samen met de behandelende arts en staan nagenoeg iedere dag van de week voor je klaar. We bouwen graag een vertrouwensband op en je kunt ten alle tijden bij ons terecht met al je vragen. Wij zijn je huisapotheker!

Gezond gewicht

We geven je tips om een goed voedingspatroon en een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Wil je snel gewicht verliezen? Wil je je bloedsuikerspiegel of cholesterolwaarden op peil te houden of je sportprestaties bevorderen? We ondersteunen je graag met recepten, voedingsprogramma’s en een gamma aan lekkere producten.

Sport-begeleiding

Sporten is gezond, maar intens sporten vereist deskundige begeleiding. Om optimaal te functioneren moet ons lichaam in optimale gezondheid zijn en daarvoor heeft het bouwstoffen nodig. Wij hebben verschillende merken van sportvoeding. Samen met onze kennis van het aanbod aan supplementen en met de nodige bijscholingen staan wij iedere sporter bij om net dat stapje dichter bij zijn doel te komen!

Thuiszorg

Thuiszorg omvat alle diensten en hulpmiddelen die comfort bieden en die het dagelijkse leven thuis vereenvoudigen, zowel voor ouderen als minder mobiele mensen als alle andere hulpbehoevenden. Op deze manier kun je je in je eigen vertrouwde omgeving laten verzorgen. Zowel voor de aankoop al de huur van benodigheden kun je bij ons terecht. Denk aan een rolstoel, rollator, … Vraag gerust meer informatie!

Events

Als belevingsapotheek betrekken we onze klanten graag nauw bij onze producten. Kom binnen om advies en test gerust eea. uit. Wij organiseren geregeld workshops rond allerlei onderwerpen en producten. Zo ga je tijdens een workshop ‘make-up’ zelf aan de slag en leer je alles over het gebruik van de juiste borstels en het aanbrengen van je dagelijkse make-up. Volg ons op facebook voor informatie over ons aanbod aan workshops.